Deprecated: Optional parameter $filters declared before required parameter $tax is implicitly treated as a required parameter in /home/mphisa/domains/mphisa.dev.wordpress.optiweb.si/public_html/web/app/themes/noodle-child/modules/nase-hise/queries.php on line 74
Dan Odprtih Vrat - Masivna pasivna

Dan Odprtih Vrat

Preteklo soboto smo za vas odprli vrata kar dveh naših hiš zgrajenih v pasivnem standardu. V mini naselju dvojčkov na obrobju Ljubljane ste si lahko ogledali razliko med funkcionalnim in delnim ključem.

Prva hiša je obiskovalcem dala vpogled v natančnost izvedbe grobih strojni in elektro inštalacij, notranjih ometov, spuščenih stropov in estrihov oziroma vse kar zajema podaljšana tretja faza gradnje – Delni ključ. Predstavili smo jim parametre, ki nam omogočajo garancijo časa izvedbe ter predvsem tehnično plat podjetja Masivna Pasivna.

Druga hiša je obiskovalcem pokazala visoko stopnjo pozornosti na detajle in vse elemente gradnje hiše na funkcionalni ključ. Navdušeni so bili nad ”možgani” te izredno pametne hiše in učinkovito prostorsko razporeditvijo. Tem za pogovor z našimi strokovnjaki ni manjkalo.

Zavedamo se, da je odločitev o lastni hiši velik in pomemben življenski korak. Zato smo bili izredno veseli velikega obiska in izkazanega interesa za spoznavanje načina dela podjetja Masivna Pasivna. Za vse, ki ste dogodek zamudili pa obljubimo, da boste v začetku leta 2019 dobili še eno priložnost.

Naročite se na brezplačne novičke in uporabne informacije

Prijavite se na naše e-novičke.

gdpr(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.