Deprecated: Optional parameter $filters declared before required parameter $tax is implicitly treated as a required parameter in /home/mphisa/domains/mphisa.dev.wordpress.optiweb.si/public_html/web/app/themes/noodle-child/modules/nase-hise/queries.php on line 74
Korak 2 - Masivna pasivna

2.

korak

Sestanek in pogovor s

projektnim vodjo

Naš projektni vodja bo vaša glavna kontaktna točka skozi vse faze načrtovanja, pridobitve gradbenega dovoljenja in gradnje vašega doma. Na sestanku se boste pogovorili o seznamu želja, proračunu, časovnici gradnje in vseh drugih vam in nam pomembnih temah glede gradnje.

Zidana gradnja v lastni režiji (samograditeljsko) je velikokrat polna zapletov, lesena montažna gradnja pa je precej dražja in ima kar nekaj slabosti. Zato smo pri nas razvili kakovostno in hitrejšo tehnologijo gradnje (po industrijskih standardih), hkrati pa ponujamo celostno storitev na enem mestu. S tem našim strankam zagotovimo popolnoma novo izkušnjo gradnje doma.

Gradnja hiše je eden izmed bolj stresnih življenjskih dogodkov, zato je pomembno, da imate ob sebi izkušeno strokovno ekipo, ki pozna vse pasti procesa gradnje. Ekipo, ki ji lahko zaupate in ki vam bo bistveno olajšala ta proces. Prav zaupanje je tisto, ki po izkušnjah sodeč, prinese največjo dodano vrednost našim strankam, za katero so nam na koncu projekta neizmerno hvaležne.

Velikost vašega novega sanjskega doma

Želite…

Do katere faze?

Vaš predvideni čas selitve

Vrednost projekta


Naročite se na brezplačne novičke in uporabne informacije

Prijavite se na naše e-novičke.

gdpr(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.