Deprecated: Optional parameter $filters declared before required parameter $tax is implicitly treated as a required parameter in /home/mphisa/domains/mphisa.dev.wordpress.optiweb.si/public_html/web/app/themes/noodle-child/modules/nase-hise/queries.php on line 74
Pogoji uporabe - Masivna pasivna

Pogoji uporabe

Pravno obvestilo

Pogoji uporabe spletnega mesta www.mphisa.si

Izjava o sprejemljivosti

To spletno mesto je za vas pripravilo podjetje Masivna Pasivna d.o.o., Špruha 31, 1236 Trzin. Namen spletnega mesta Masivna Pasivna je obveščanje in seznanjanje širše javnosti o novostih gradnje montažnih hiš, produktih in dejavnostih podjetja. Z vstopom na to spletno mesto vsakdo, brez omejitev in zadržkov, sprejema ta pravna obvestila.

Avtorske pravice / blagovne znamke

Spletno mesto je intelektualna lastnina podjetja Masivna Pasivna. Vse informacije, podatki, produkti in opisi storitev ter druga vsebina ki je na voljo na spletnem mestu, so zaščiteni z avtorskimi pravicami industrijske in intelektualne lastnine. Informacije, besedila, slike ali druge grafične elemente, ki jih najdete na spletnem mestu, lahko uporabite izključno za svojo osebno, nekomercialno rabo.

Uporabniki ne smejo spreminjati, kopirati, distribuirati, prenašati, prikazovati, objavljati, prodajati, licencirati, preoblikovati v izvedene produkte ali uporabljati katere koli vsebine, ki so dostopne na spletnem mestu ali prek njega, za komercialne ali javne namene.

Slike oseb, predmetov, krajev in druge slike, prikazane na spletnem portalu, so ali last podjetja Masivna Pasivna ali objavljene z dovoljenjem lastnika. Kakršna koli uporaba teh slik, brez pisnega dovoljenja lastnika, je prepovedana. Vsaka nepooblaščena uporaba teh slik predstavlja kršitev avtorskih pravic ali drugih pravic intelektualne lastnine ali predpisov o varstvu osebnih podatkov.

Vse blagovne znamke, logotipi in storitvene, ki so prikazani na tej strani, so last podjetja Masivna Pasivna d.o.o. ali tretje stranke. Njihova uporaba, trajen prenos na zasebni podatkovni vir, kopiranje ali distribucija na kakršen koli način brez pisnega dovoljenja podjetja Masivna Pasivna ali tretje stranke, glede na posamezni primer, je prepovedana.

Vsebina

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletnem mestu so informativnega značaja in so namenjene predvsem informiranju. Lastnik spletnega mesta se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo objavljeni podatki resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne vsebinske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeninja vsebine, specifikacije in razpoložljivost izdelkov.

Cene izdelkov

Vse cene navedene na tem spletnem mestu so izključno informativne narave in ne predstavljajo prodajne ponudbe za izdelke Masivna Pasivna. Nakup kateregakoli izdelka Masivna Pasivna je predmet pogojev posamičnih kupoprodajnih pogodb.

Uporaba piškotkov

Spletno mesto v brskalnik računalnika obiskovalca oziroma uporabnika odloži tako imenovani “piškotek”. Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletnega mesta in omogoča analizo o uporabnikovem obisku. V piškotku so osnovni podatki o uporabnikovem obisku določenega spletnga mesta. Hranijo se informacije o obiskanih spletnih mestih, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri lastniku spletnega mesta, ki ga uporabnik obiskuje.

Uporabnik lahko piškotke z določenimi nastavitvami briše, izključuje oziroma jih pogojno uporablja, a posledično uporabnik ne bo mogel uporabljati vseh funkcij spletnega mesta v polni meri. Lastnik kot upravljalec spletnega mesta, lahko podatke, ki jih proizvajajo piškotki, ločeno ali v kombinaciji s posredovanimi osebnimi podatki uporabnika uporabi za ovrednotenje uporabe spletnega mesta, za izdelavo poročil o aktivnostih internetne strani, statistične analize podatkov, za opravljanje nadaljnjih storitev, povezanih z uporabo spletnega mesta.

Upravljalec uporablja tehnologijo piškotkov, ki mu omogoča sledenje vaše poti po spletnem mestu, registracijo aktivnosti uporabnikov na tem spletnem mestu, ter ocenjevanje in izboljševanje spletnega mesta z namenom, da bo ta kar najbolj prijazno do uporabnikov. Sami lahko v svojem spletnem brskalniku upravljate nastavitve piškotkov tako, da izključite možnost dela s piškotki, ali tako, da vas brskalnik opozori kadar bodo piškotki poslani.

  • PHPSESSID – sistemski piškotek, nujen za pravilno delovanje spletne strani
  • _ga – Uporablja se za beleženje obiskov. Vsak obiskovalec dobi unikatno kodo, katera ni povezana z nobenim vašim osebnim podatkom. Uporabljamo jih predvsem za potrebe izboljševanja spletne strani.
  • _gat – Uporablja se za beleženje obiskov. Vsak obiskovalec dobi unikatno kodo, katera ni povezana z nobenim vašim osebnim podatkom. Uporabljamo jih predvsem za potrebe izboljševanja spletne strani.
  • Piwik – anonimizirani podatki za potrebe analize uporabniške izkušnje

Podatkov, zbranih s pomočjo piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Kako odstraniti piškotke?

Če ne želite, da na vašo napravo shranjujemo piškotke, lahko nastavitve odstranite v nastavitvah vašega brskalnika, na način kot je opisano v spodnjih povezavah glede na tip brskalnika.

Podrobna navodila:

Osebni podatki/uporabniški podatki

Podatke, ki jih lastniku spletnega mesta posredujete preko spletnih strani, bo uporabil izključno za namen oblikovanja ponudbe storitev in/ali izdelkov podjetja Masivna Pasivna. V skladu z naravo takšnih informacij podjetje Masivna Pasivna, skuša po svojih najboljših močeh zagotavljati varno zbiranje, prenos in shranjevanje osebnih podatkov.

Lastnik spletnega mesta vaših osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim pravnim ali fizičnim osebam. Kadarkoli lahko uveljavljate pravico do dostopa, do popravka ali preklica dovoljenja za uporabo svojih osebnih podatkov. Lastnik spletnega mesta upošteva naravo interneta kot medija, preko katerega lahko posamezniki posredujejo povratne informacije ali druge podatke v zvezi s spletnim mestom. Lastnik spletnega mesta si bo po svojih najboljših močeh prizadeval, da bodo tako posredovani podatki in povratne informacije, če bodo primerne in uporabne, tudi upoštevane. Lastnik spletnega mesta ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi z vsakršnimi, s strani uporabnika posredovanimi podatki, in si pridržuje pravico, da kakršnekoli takšne podatke odstrani iz svojih baz brez obrazložitve ali predhodnega obvestila.

E-novice, povpraševanja in privolitve, ki se nanašajo na prejemanje e-novic in oddajo povpraševanja

V Masivna Pasivna (Masivna Pasivna d.o.o., Tehnološki park 20, 1000 Ljubljana) sledimo načelom transparentnosti in skrbnega ravnanja z osebnimi podatki v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov(angl. General Data Protection Regulation – GDPR; v nadaljevanju uredba) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Vse informacije o upravljanju posameznih privolitev najdete v nadaljevanju.

Z oddajo povpraševanja ter izpolnitvijo obrazca za prijavo na prejemanje Masivna Pasivna e-novic o aktualnih trendih in novicah, ponudbah ter nagradnih igrah, katerih organizator je podjetje Masivna Pasivna d.o.o., ali katerih organizator je druga pravna oseba, ki nagradno igro organizira v sodelovanju z Masivna Pasivna d.o.o., se uporabnik strinja s posredovanjem podatkov, ki v skladu z zakonodajo veljajo za osebne podatke.

V primeru oddajje povpraševanja so to: ime in priimek, naslov, telefonska številka, e-pošta in IP naslov naprave, s katere se povpraševanje oddaja.

V primeru prijave na e novice so to: e-pošta in IP naslov naprave, s katere se obiskovalec prijavlja na e-novice. Ob prijavi se ima uporabnik možnost strinjati z uporabo osebnih podatkov v naslednje namene:

[1] (OBVEZNO) Privolitev za prejemanje mphisa.si novic o aktualnih trendih, dogodkih, novih artiklih in drugih zanimivostih velja do preklica in obsega:

  • uporabo podatkov za pošiljanje rednih e-novic o aktualnih trendih podjetja Masivna Pasivna
  • uporabo podatkov za občasno pošiljanje ostalih vsebin, kot so obvestila o dogodkih in podobno
  • izvoz, hrambo in obdelavo podatkov v orodju za marketinško avtomatizacijo, ki nam omogoča pošiljanje teh novičk
  • obdelavo podatkov s psevdonimizacijo (tako, da jih ni mogoče pripisati specifičnemu posamezniku)
  • Izvoz, hramba in obdelava podatkov v orodju za marketinško avtomatizacijo, ki nam pomaga kontinuirano spremljati vaše aktivnosti na straneh portala mphisa.si, nam omogočajo izvajanje naročenih storitev, kontaktiranje, povezano z vašimi aktivnostmi na straneh Masivna Pasivna, ter agregirane in anonimizirane analize uporabe portala in tamkajšnjih vsebin.
  • Vsi osebni podatki se uporabljajo izključno za namene izvajanja naših storitev, anonimizirane analize ter optimizacijo našega poslovanja in niso dostopni javnosti, razen v primeru, ko nam uporabnik to izrecno dovoljuje s posebno privolitvijo za takšne namene.

VAŠE PRAVICE NA PODLAGI DANIH PRIVOLITEV

Posameznik lahko od upravljavca osebnih podatkov kadarkoli zahteva, da stalno ali začasno preneha z uporabo njegovih osebnih podatkov v prej navedene namene. Takšno zahtevo lahko kadarkoli naslovi na e-naslov info@mphisa.si in podrobno navede, katere privolitve želi preklicati.

Poleg tega ima tudi naslednje pravice:

  • pravico do dostopa do svojih osebnih podatkov, ki so bili zbrani v povezavi z njim, pri čemer lahko upravljavec uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje istovetnosti posameznika, čigar so osebni podatki, posebej v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev
  • pravico do popravka netočnih podatkov, zbranih v povezavi z njim, pri čemer lahko upravljavec uporabi vsa razumna sredstva za preverjanje istovetnosti posameznika, čigar so osebni podatki, posebej v primeru spletnih storitev in spletnih identifikatorjev
  • pravico do »pozabe«, torej izbrisa vseh podatkov, če so izpolnjeni pogoji iz 17. člena Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov
  • pravico do prenehanja uporabe osebnih podatkov za namene neposrednega trženja, vključno s profiliranjem
  • pravico do avtonomnega odločanja o uporabi osebnih podatkov, ki temelji na avtomatizirani obdelavi
  • pravico do vložitve pritožbe proti upravljavcu osebnih podatkov pri nadzornem organu, če meni, da obdelava njegovih osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov

POSTOPEK UVELJAVLJANJA PRAVIC

Uporabnik/ca je s podpisom privolitve seznanjen/a, da lahko vse zgoraj navedene zahteve, ki se tičejo uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki, naslovi v pisni obliki na upravljavca na e-naslov info@mphisa.si.

Seznanjen/na je tudi, da lahko upravljavec za potrebe zanesljive identifikacije v primeru uveljavljanja pravic v zvezi z osebnimi podatki od uporabnika mphisa.si storitev zahteva dodatne podatke, ukrepanje pa lahko zavrne le v primeru, da dokaže, da me ne more zanesljivo identificirati.

Seznanjen/na je tudi, da mora upravljavec na zahtevo, s katero uveljavlja svoje pravice v zvezi z zgoraj navedenimi osebnimi podatki, odgovoriti brez nepotrebnega odlašanja in najpozneje v enem mesecu od prejema zahteve.

Hiperpovezave

Spletno mesto lahko vsebuje povezave na druga spletna mesta, ki so povsem neodvisna od tega spletnega mesta. Lastnik nikakor ne jamči za točnost, popolnost ali verodostojnost informacij, vsebovanih v vsakršnih takšnih povezavah ali na drugih spletnih mestih. Do takšnih spletnih mest dostopate na lastno odgovornost.

Omejitev odgovornosti

Lastnik spletnega mesta izrecno zavrača vsakršno odgovornost za kakršnokoli neposredno, posredno, slučajno, posledično ali drugo škodo, ki je nastala kot posledica uporabe spletnega mesta, med drugim tudi za kakršnokoli izgubo ali škodo, nastalo kot posledica delovanja računalniških virusov ali vašega zanašanja na informacije, pridobljene preko spletnega mesta.

Objava sprememb

Vsaka sprememba pravnih obvestil bo objavljena na tej strani in na drugih ustreznih mestih.

Srečajte se

z našimi strokovnjaki

Želite hitro do sanjske hiše, brez stresa in skrbi z osebnim skrbnikom? Z veseljem se vam bomo posvetili na on-line sestanku ali v živo. Omogočamo tudi ogled nekaterih že narejenih objektov.