Deprecated: Optional parameter $filters declared before required parameter $tax is implicitly treated as a required parameter in /home/mphisa/domains/mphisa.dev.wordpress.optiweb.si/public_html/web/app/themes/noodle-child/modules/nase-hise/queries.php on line 74
Strokovnjaki potrdili inovacijo v gradbeništvu, Gradnja 3.0 - Masivna pasivna

Strokovnjaki potrdili inovacijo v gradbeništvu, Gradnja 3.0

Ponosni smo na podporo Slovenskega podjetniškega sklada. Strokovni člani žirije za investicije zagonskih podjetij so način gradnje 3.0 prepoznali kot izjemno inovacijo!

V okviru javnega razpisa P2 se zagotavljajo sredstva Evropske kohezijske politike za spodbude za zagon tehnološko inovativnih podjetij, ki so na začetku svoje poti in za širši trg razvijajo inovativne produkte, procese in storitve z visoko dodano vrednostjo.

Smo edino gradbeno podjetje v Sloveniji z možnostjo črpanja nepovratnih sredstev v okviru razpisa P2. Na podlagi predstavljene ideje o gradnji ZIDANIH MONTAŽNIH HIŠ, smo se na tekmovanju za Start-up Slovenije 2015 uvrstili med najboljše ekipe, kar nam je omogočilo prijavo na razpis P2. Omenjeni razpis od ekip/start-up podjetij zahteva realno oceno pri postavitvi ciljev, ter terminsko izpolnjevanje le teh. Izpolnitev končnega zastavljenega cilja podjetju omogoči prejetje nepovratnih sredstev za razvoj inovativne tehnologije ali strotive.

Naročite se na brezplačne novičke in uporabne informacije

Prijavite se na naše e-novičke.

gdpr(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.