Deprecated: Optional parameter $filters declared before required parameter $tax is implicitly treated as a required parameter in /home/mphisa/domains/mphisa.dev.wordpress.optiweb.si/public_html/web/app/themes/noodle-child/modules/nase-hise/queries.php on line 74
V klet v savno, ne več po krompir - Masivna pasivna

V klet v savno, ne več po krompir

Kleti so presegle svojo primarno funkcijo, danes nam lahko kakovostno nadgradijo življenje – Masivna Pasivna kot edino podjetje v Sloveniji, ki gradi tipske hiše s kletjo

V preteklih letih je med sodobnimi graditelji hiš prevladala miselnost, da kleti niso več potrebne. Še posebej, če govorimo o primarni funkciji kleti, ki je bila v časih pred izumom hladilnika in hladilnih skrinj predvsem shranjevanje hrane in drugih živil, ki so morali za svojo dolgoživost biti shranjeni v hladnem in temnem prostoru. Sodobne kleti so že zdavnaj presegle to funkcijo, prav tako v njih le rekdo kdaj še najdemo pralne stroje, bojlerje in toplotne črpalke. K tej spremembi namembnosti kleti je botrovala očitna sprememba načina življenja in naših življenjskih navad. Le redko kdo namreč še vedno potrebuje večji prostor nekje v podzemlju hiše za ozimnico, krompir, premog, drva in podobne navade nekega prejšnjega obdobja, saj smo v vseh teh letih nadgradili svoje življenjske navade, začeli bolj ceniti svoj prosti čas in predvsem začeli bivalnim prostorom dodajati kotičke z dodano vrednostjo.

Edini v Sloveniji

Domači wellness, prostor za druženje ali domačo obrt, igralnica ali garsonjera za oddajanje, so ene izmed najbolj priljubljenih sprememb namembnosti kletnih prostorov, k temu pa pripomore tudi dejstvo, da so parcele, na katerih gradimo vse manjše, zato si dodatne prostore spet iščemo in gradimo pod zemljo.
To smo v zadnjem času opazili tudi pri podjetju Masivna Pasivna, kjer dobimo ogromno povpraševanj o možnostih izgradnje kleti. Zato smo se se odločili, da kletem damo še eno priložnost, s to odločitvijo pa smo postali edino podjetje v Sloveniji, ki tipske hiše gradi s kletjo. Rešili smo torej večno dilemo in kleti z različnimi tlorisi dodali k našim tipskim projektom. Seveda kleti v naših tipskih hišah niso tiste običajne vlažne, zaprte in temne, saj njihovo funkcionalnost rešujemo z novimi materijali in rešenimi detajli, tako da kleti ostajajo suhe in prijetne, predvsem pa izredno uporabne.

Naročite se na brezplačne novičke in uporabne informacije

Prijavite se na naše e-novičke.

gdpr(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.