Deprecated: Optional parameter $filters declared before required parameter $tax is implicitly treated as a required parameter in /home/mphisa/domains/mphisa.dev.wordpress.optiweb.si/public_html/web/app/themes/noodle-child/modules/nase-hise/queries.php on line 74
V Postojni bo zrasel dom za nasmejano družino - Masivna pasivna

V Postojni bo zrasel dom za nasmejano družino

Na parceli s pogledom na Nanos bomo za mlado družino s tremi otroci zgradili njihov sanjski dom. Poskrbeli bomo za celovito izvedbo: pripravo idejnih načrtov, pridobitev gradbenega dovoljenja, pripravo načrtov za izvedbo ter kompletnih gradbenih del in finalne izvedbe doma z zunanjo ureditvijo.

Zavedamo se, da je čas dragocena dobrina v sedanjem hitrem življenskem tempu, zato našim strankam ponudimo celovito storitev. Vse kar potrebujete je zazidljiva parcela, okvirna ideja in zaprta finančna konstrukcija. Na osnovi ideje vam skaldno z vašimi željami/potrebami in našimi izkušnjami ter znanjem predlagamo ustrezno rešitev. Po potrditvi izvedbenih načrtov le še uživate v Gradnji 3.0 in dnevno v živo preko spleta spremljate kako raste vaš sanjski dom, popolnoma brez stresa, ki je prisoten v večini gradbenih projektov.

Zagovarjamo transparentno poslovanje, zato vedno pripravimo ponudbo, kjer so navedene prav vse faze, potrebne za funkcionalno uporabo hiše, ter končna cena, ki je znana vnaprej. Garantiramo dogovorjeno ceno, vsebino ponudbe in čas izvedbe, saj vemo kako pomembno se je v današnjih časih držati dogovorov.

TEHNIČNI PODATKI:

Neto uporabna površina: 165 m2
Razred energetske učinkovitosti: 14,5 kWh/m2a, pasivna hiša
Toplotna črpalka: Daikin Altherma LT
Prezračevanje: Zehnder Comfo Air z vračanjem vlage
Rok za dokončanje: 6-7 mesecev

Naročite se na brezplačne novičke in uporabne informacije

Prijavite se na naše e-novičke.

gdpr(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.